Valutor:

Baby K´tan Barn Nya Samling 2019 Bärsjal Active Blå rcbVh8gj

 • 941 antal i lager

s.kr679

Qty:
Fler bilder (Klicka på bilden):
Baby K´tan Barn Nya Samling 2019 Bärsjal Active Blå rcbVh8gj

Baby K´tan Barn Nya Samling 2019 Bärsjal Active Blå rcbVh8gj

Passar ålder:0 - 3 år
Det här är en bärsele i storlek XS, vilket passar dig med storlek 32-34 (dam) eller upp till storlek 46 (herr).
Tips för att välja storlek:
 • Utgå från storleken du hade före graviditeten.
 • Ifall du tvekar mellan två storlekar, gå med den mindre.
 • Ifall du är kortare än 160 cm, välj en storlek mindre.
Om bärsjalen känns för tight vid första användningen så behöver det inte betyda att du har valt fel storlek Bärsjalen ska sitta tight och säkert mot din kropp, men töjs vid användning. Den här snygga bärsjalen från K'tan ett snyggt, smidigt och bekvämt sätt att bära ditt barn! När många bärsjalar kräver komplicerade knytningar så trär du lätt på dig din K'tan sjal som om det vore en t-shirt. Även storlekarna är baserade på vanliga klädstorlekar - för att du så lätt som möjligt ska hitta vilket som passar dig!
K'tan bärsjalar är ergonomiska för ditt barn och främjar en hälsosam utveckling. Bärsjalen har blivit testad utav Hip Dysplasia Institute och är enligt deras specialister höftvänlig. En god utveckling av barnets höft är speciellt viktigt under de första månaderna av barnets liv.
Den här bärsjalen är snygg i en sportig blå färg som passar lika bra för den nyblivna mamman som den nyblivna pappan. Tack vare sitt snabbtorkande material så håller K'tan Active borta svett och fukt. Den blockerar även 90% av UVA- och UVB-strålning. Det gör den här bärsjalen perfekt under sommaren. Den passar även de extra aktiva föräldrar!
Att bära ditt barn i bärsjal är inte bara smidigt för dig som förälder - det hjälper även ditt barn att knyta an till dig. Bär barnet till en början vänd emot dig i en 'M' position med tyget under barnets böjda ben och knäna ovan barnets rumpa. Efter runt sex månader så har barnets muskler utvecklas mer och du kan börja bära barnet i framåtläge. Det gör att barnet får upptäcka omvärlden samtidigt som de kan känna sig trygga i din famn.
Ett matchande, brett, band medföljer som ger ökad säkerhet för ditt barn, samtidigt som det ger extra stöd för dig som förälder! När bärsjalen inte används så fungerar bandet som förvaring.
 • Ergonomisk och höftvänlig för din baby.
 • Bekväm för din rygg och axlar du den fördelar barnets vikt jämnt.
 • 5 olika positioner för ditt barn.
   
 • Är säker att använda för barn som väger mellan 3,5 - 16 kg.
 • Kan användas i framåtläge efter 6 månader.
 • Tillverkat i ett Hi-tech material som andas och blockerar 90% av UVA- och UVB-strålning.