Valutor:

Lego Barn Rabatt LEGO® Overwatch Bastion 75974 yQPtZ3e9 Klossar

  • 1796 antal i lager

s.kr759

Qty:
Fler bilder (Klicka på bilden):
Lego Barn Rabatt LEGO® Overwatch Bastion 75974 yQPtZ3e9 Klossar
Lego Barn Rabatt LEGO® Overwatch Bastion 75974 yQPtZ3e9 Klossar
Lego Barn Rabatt LEGO® Overwatch Bastion 75974 yQPtZ3e9 Klossar

Rabatt Barn LEGO® Overwatch Bastion 75974 2BTZf3Fq
Ge ditt Overwatchfan en LEGO® Overwatch® 75974 Bastion figur som kan konfigureras om! Denna byggleksak är en av de mest igenkännbara karaktärerna från Overwatch, det internationellt hyllade lagbaserade actionspelet, och uppvisningsmodellen kan konfigureras om från rekognoseringsläge till vaktläge utan att byggas om! Fans kommer att älska alla realistiska detaljer på denna Overwatchleksak och kommer att vilja visa upp den i sin spelhörna – en samlarmodell för alla som älskar Overwatch!
Skannar ... Bastion modell E54 upptäckt! Nu kan du bygga din egen Overwatch® hjälte Bastion och dess följeslagare Ganymede med LEGO® klossar. Denna mycket detaljerade figur har Bastion i rekognoseringsläge med Ganymede på axeln, plus en pistol och en ljuskloss i huvudet som du kan trycka på. Du kan också konfigurera om figuren Bastion till vaktläge med en kraftfull kanon som orsakar stor skada. Samlarobjektet Bastion från Overwatch är en perfekt uppvisningsmodell för fans i alla åldrar!
• Konfigurera om robotleksaken Bastion från rekognoseringsläge till vaktläge – du behöver inte bygga om!
• Overwatch® karaktärens vapen: Bastions k-pist och minipistol.
• Blizzard Entertainment, skaparna av det legendariska World of Warcraft®, har även skapat Overwatch®, som snabbt har vuxit till en global gemenskap med passionerade följare, med animerade onlinefilmer, serier och spännande e-sportevenemang.
• LEGO® Overwatch® byggleksaker är perfekta som present och samlarföremål till alla som älskar det populära spelet Overwatch.
• Byggleksaken Bastion är 26 cm hög i rekognoseringsläge och 17 cm hög i vaktläge.Antal bitar: 602Rekommenderad ålder: 10+